Nieuws professionelen


Nieuws professionelen

Telefonische bereikbaarheid van de VMSW-medewerkers die Skype testen

Momenteel testen ongeveer 30 medewerkers van de VMSW Skype voor Bedrijven. Hierdoor is het mogelijk dat u deze medewerkers tijdelijk minder goed kunt bereiken.

E-Procurement platform offline van 28 juni (18u) tot 4 juli (6u)

Op 30 juni 2017 treedt de nieuwe wetgeving overheidsopdrachten in werking. Om de e-Procurement applicaties te kunnen aanpassen aan deze nieuwe regelgeving, zal het volledige e-Procurement platform offline zijn van woensdagavond 28 juni 2017 (18u) tot dinsdagochtend 4 juli 2017 (6u).

Oproep voor experimentele woonvormen (nieuwsflash)

Minister Homans lanceert een oproep voor experimentele woonvormen in een regelluwe proefomgeving. Hiermee wil ze innovatie in het Vlaamse woonbeleid aanmoedigen. 

Lees het lentenummer van Woonwoord

Het lentenummer van Woonwoord ligt in de bus!

Lees het jaarverslag van de VMSW over 2016 (Nieuwsflash)

Bekijk de cijfers over sociaal wonen in 2016 en lees het doorbladerbare jaarverslag.

Nieuwsbrief: Procedurebesluit principieel goedgekeurd / Hoe wonen en leven we in 2050? / Lenteschoonmaak bij De Zonnige Kempen

De digitale nieuwsbrief van april is uit. Lees hem hier.

Nieuwsbrief: wijzigingen sociale koop / proefproject bouw- en infrastructuur West-Vlaanderen / Lezersonderzoek Woonwoord

De digitale nieuwsbrief van maart is uit. Lees hem hier.

Nieuwe oproep experimentele woonvormen goedgekeurd (nieuwsflash)

De Vlaamse Regering keurde een nieuwe oproep goed voor experimentele woonvormen in een regelluwe proefomgeving. Hiermee wil de regering innovatie in het Vlaamse woonbeleid aanmoedigen.

Visitatieraad zoekt nieuwe visitatoren

De Visitatieraad zoekt nieuwe visitatoren voor de visitatieronde bij sociale huisvestingsmaatschappijen die start in het najaar van 2017. Solliciteer op de open oproep van de minister van Wonen voor 19 februari 2017.

Lees het winternummer van Woonwoord

U vond het wellicht al in uw brievenbus: het winternummer van Woonwoord.