Nieuws

Meesterproef 2019 Sociaal Wonen: oproep aan opdrachtgevers met sociale woonprojecten

Gepubliceerd op

Met de Meesterproef wil het Team Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen recent afgestudeerde architecten en beloftevolle jonge kunstenaars de kans bieden om een publieke opdracht te realiseren. De jonge deelnemers worden hierbij intensief begeleid door een aantal ervaren meters en peters. 

Opdrachtgevers met sociale woningprojecten kunnen zich nu kandidaat stellen om in samenwerking met jonge ontwerpers en beloftevolle kunstenaars uitdagende projecten te genereren en vernieuwende resultaten neer te zetten. We gaan op zoek naar een mix van tien interessante projecten.

Het Team Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen bieden lokale huisvestingsmaatschappijen een erkende procedure aan en zorgen ervoor dat de projecten deskundig begeleid en voldoende onder de aandacht worden gebracht. De lokale huisvestingsmaatschappijen spelen in dit proces een cruciale rol en zullen nauw betrokken worden bij de Meesterproef.

Interesse? 
Dien uw kandidatuur in voor 3 mei 2019 om 12u via jouri.depelecijn@kb.vlaanderen.be 
Op 1 april 2019 om 12u30 is er een infomoment om 12u30 bij de VVH (Evert Larockstraat 6, 2020 Antwerpen). 
Meer informatie leest u op de website van de Meesterproef 2019 Sociaal Wonen.