Nieuws

90 jaar De Zonnige Woonst

De maatschappij De Zonnige Woonst (Hamme) viert dit jaar haar 90 jarig bestaan. Ze doen dat met verschillende activiteiten om de werking extra in de kijker te zetten.

Nieuwe versie e-Tendering sinds 8 januari 2018 (nieuwsflash)

Er is sinds 8 januari 2018 een nieuwe versie van e-Tendering. In deze versie kunt u ervoor kiezen om de ontvangst van aanvragen tot deelneming of offertes automatisch af te sluiten op het uiterste indieningstijdstip. Voorheen kon u dit enkel handmatig doen.

Bereik het VAC Herman Teirlinck met een pendelbus

Komt u binnenkort op afspraak in onze nieuwe gebouwen of volgt u een opleiding bij ons? Bekijk dan zeker het filmpje over hoe u ons gebouw vlot bereikt met een pendelbusje van aan het station van Brussel Noord.

WoninGent start renovatie appartementsgebouw Tichelrei

WoninGent voorzitter Guy Reynebeau en Schepen van Milieu, Klimaat, Energie en Noord-Zuid Tine Heyse gaven vandaag het officiële startschot voor de renovatie van het appartementsgebouw in de Tichelrei 3-221. Het appartementsgebouw van sociale huisvestingsmaatschappij WoninGent dateert uit de jaren 1950 en voldoet niet meer aan de huidige woonnormen en –kwaliteiten. WoninGent onderwerpt het gebouw dan ook aan een totaalrenovatie.

Keuzemenu voor het algemene nummer van de VMSW


Vanaf vrijdag 12 januari 2018 om 8 uur hoort u een keuzemenu als u belt naar het algemene nummer van de VMSW: 02 505 45 45. We helpen u verder onder keuzemenu 2 voor uw vragen over uw projecten, financieel beheer, rekening-courant, aankopen en verkopen, ... Onder keuzemenu 4 kunt u terecht voor vragen over de prestatiedatabank, opleidingen, toegang tot Woonnet, ...

 

Persbericht: Recordbedrag van 130 miljoen euro voor publiek-private samenwerking sociaal wonen 

De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) lanceert een nieuwe publiek-private samenwerkingsprocedure CBO. Voor deze procedure voorziet ze in totaal 130 miljoen euro, 40 miljoen extra tegenover de vorige CBO-procedure. Via CBO wil de VMSW private ontwikkelaars stimuleren om sociale woningen t...

Nieuw adres van de VMSW vanaf 1 januari 2018 (nieuwsflash)

De VMSW verhuist vanaf 1 januari 2018 naar het Herman Teirlinckgebouw op de site Thurn & Taxis.
U kunt ons vanaf dan vinden op ons nieuwe adres: Havenlaan 88 bus 94, 1000 Brussel.
Ook onze regionale kantoren in Gent en Herentals verhuizen naar de Havenlaan 88. Kunt u vanaf 1 januari 2018 onze gegevens aanpassen in uw adressenbestand? Alvast bedankt!
 

Sociale huisvesting in Liedekerke wint architectuurprijs

Een sociale huisvestingsmproject in Liedekerke van de SHM Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting wint de provinciale architectuurprijs 'Patrimonium voor de toekomst' editie 2017 van de Provincie Vlaams-Brabant.

Woonmaatschappij Ijzer en Zee bouwt 13 koopwoningen in Adinkerke

In april startte de bouw van 13 sociale koopwoningen in de Noordhoekstraat in Adinkerke. De woningen zullen afgewerkt zijn tegen het najaar van 2018. De woonmaatschappij Ijzer en Zee zal ongeveer € 2.100.000 investeren in dit project. De richtprijs van de woningen ligt rond € 235.000.

Woonmaatschappij IJzer & Zee bouwt 8 sociale koopwoningen in Houthulst

In maart van dit jaar startte Woonmaatschappij IJzer & Zee met de bouw van 8 sociale koopwoningen in de Leeuwerikstraat te Houthulst. Het is meteen de vierde en ook laatste fase in de Leeuwerikstraat.