Publicaties en downloads

Vakblad Woonwoord 

Woonwoord is het vakblad van de sociale huisvestingssector in Vlaanderen. Het verschijnt driemaandelijks, in januari / april / juli en oktober. U kunt zich gratis abonneren via de website als u binnen het doelpubliek (sector sociale huisvesting) valt.

Jaarverslag

Het jaarverslag bundelt de activiteiten van de VMSW en geeft enkele algemene cijfers over de sociale huisvesting in Vlaanderen. Het jaarverslag wordt al enkele jaren niet meer gedrukt. 

U kunt de jaarverslagen van 2010 tot 2019 downloaden en doorbladeren.

Digitale nieuwsbrief

We versturen maandelijks digitaal nieuws naar geïnteresseerde abonnees. Het nieuws bestaat uit snelnieuws (actualiteit), agendapunten, een interessante website en een project in de kijker.

Abonneer u gratis

U kunt ook de voorbije edities bekijken.

Tentoonstelling

De tentoonstelling '150 jaar sociaal wonen' van de VMSW geeft een boeiend overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen van het sociaal wonen in Vlaanderen en België. De 20 panelen kunnen gratis ontleend worden door huisvestingsmaatschappijen, gemeenten en scholen voor gebruik op hun evenementen waar een vleugje geschiedenis rond sociaal wonen niet mag ontbreken.

Werfbord

Werfdoek

Logo

logo vmsw


Het basislogo is het volle themalogo en kunt u gebruiken om naar een breed publiek te communiceren.

Huiskleuren

Primaire kleur  Primaire kleur blauw

  • CMYK: 92/60/42/36
  • RGB: 23/70/91
  • HEX: #15 46 5B
  • Pantone: 3035 C

Secundaire kleur  Secundaire kleur blauw

  • CMYK: 69/0/30/0
  • RGB: 57/184/189
  • HEX: #39 B9 BE
  • Pantone: 7472 C

Lettertype

Het lettertype Flanders Art Sans is een fontfamilie die speciaal voor de Vlaamse overheid is ontwikkeld.

Het lettertype bestaat vandaag uit de varianten ‘light’, ‘regular’, ‘medium’ en ‘bold’. In de toekomst komt er een update van het font met de varianten ‘ultra light’, ‘extra bold’, ‘cursief’ en ‘narrow’.

U kunt het lettertype opvragen via merkbeleid@vlaanderen.be

Nieuwsflashes

De VMSW verstuurt nieuwsflashes (de vroegere telexen) aan de sociale woonactoren. Die vindt u op Woonnet of het SVK-intranet (login nodig). U kunt zich daar ook abonneren om ze in uw e-mailbox te ontvangen.
Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.